ViaSuuS

Algemene voorwaarden

1. ALGEMEEN

1.1 Op al onze leveringen, diensten en aanbiedingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. PRIJZEN

2.1 Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief
verzendkosten.

3. VERZENDKOSTEN

3.1 Voor verzending van de producten brengt ViaSuuS verzendkosten in rekening. De verzendkosten bedragen €3,99. Bij besteding vanaf €45,- vervallen de verzendkosten. In Scherpenzeel worden de bestellingen kosteloos bezorgd. Bij verzendingen naar België wordt er €9,95 in rekening gebracht.

4. BETALING

4.1 Na een bestelling en betaling ontvang je een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Bij ViaSuuS kun je betalen met iDeal of een handmatige overboeking (vooraf betalen).

5. LEVERING

5.1 Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL. (streven is binnen 2 werkdagen) PostNL bezorgt in de regel de volgende dag.

5.2 ViaSuuS is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

5.3 Bestellingen via de pakketservice van PostNL worden 1 keer aangeboden. Daarna laat PostNL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende 1 week) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

6. RETOURNEREN

6.1 Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een product binnen 14 dagen na aflevering moet aanmelden voor retourneren, gevolgd door nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te versturen. In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

6.2 Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ViaSuuS geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

6.3 De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.

6.4 Na ontvangst van de retourzending zal ViaSuuS het betreffende bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je bankrekening.

7. AANSPRAKELIJKHEID

7.1 De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per e-mail ([email protected]) aan mij voorleggen.

7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. ViaSuuS kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. ViaSuuS is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

7.3 ViaSuuS is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door ViaSuuS zo spoedig mogelijk worden aangepast.

7.4 ViaSuuS kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

7.5 ViaSuuS is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden.

8. PRIVACY-STATEMENT

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door ViaSuuS gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. VRAGEN

ViaSuuS streeft naar tevreden klanten. Vragen of klachten over de producten van ViaSuuS zijn altijd welkom en ontvang ik graag per e-mail: [email protected]

10. GESCHILLEN

Op alle rechtsbetrekkingen waarbij ViaSuuS partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. ViaSuuS en de klant zullen pas dan een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

ViaSuuS
Suze Dorrestijn-Vingerhoed
[email protected]
06-41269123

11. REVIEWS

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”