Welkom bij ViaSuuS

Hoi! Ik ben Suze, eigenaresse van ViaSuuS. Ja.. Suus want er zijn maar weinig mensen die mij Suze noemen. Via mij koop jij de leukste kadootjes en inpak materialen. Bij ViaSuuS vind je meer dan 40 merken onder 1 dak, dus voor ieder wat wils.

Vooral veel kleur, dat klopt.. Ik hou van kleur!! Maar er zijn ook genoeg zwart wit artikelen verkrijgbaar. Alle artikelen in de shop worden door mij persoonlijk uitgezocht en geselecteerd, spreekt iets mij niet aan dan koop ik het niet in.

Dit heb ik vanaf het begin gedaan en daardoor is ViaSuuS ontstaan en uitgegroeid tot dit mooie bedrijf. Alle bestelling worden met veel liefde en aandacht vrolijk door mij verpakt, zodat het een feestje is om jouw bestelling te ontvangen! Het inpakken van kadootjes heb ik grotendeels mee gekregen vanuit de drogisterij / parfumerie wereld waarin ik 17 jaar heb mogen werken.

Hier was het erg belangrijk om artikelen mooi te verpakken. Dit doe ik nog steeds en heel graag! Ik wil jullie graag inspireren door alle bestellingen als kado te verpakken! Alle materialen die ik gebruik zijn ook verkrijgbaar in de shop. Er is zoveel mooi inpak materiaal te verkrijgen en er is zoveel vraag naar , dat ik heb besloten om dit toe te voegen aan het assortiment van ViaSuuS.

Ben je nieuwsgierig hoe het er hier achter de schermen aan toe gaat? Volg mij dan op Facebook en InstaGram, daar laat ik je regelmatig mee kijken.

Heel veel shop plezier!!
Liefs Suze.